Productcategorieën

Hieronder zijn al onze top-kwaliteit producten verdeeld in verschillende categorieën

Klanttevredenheid

Onze Nieuwste Productrecensies

Aesthetic

“Jullie hebben een geweldig oog voor detail en een talent voor het creëren van ruimtes die zowel functioneel als mooi zijn.”

Joseph Kent

CEO
Hemisferio

“Het was een genoegen om met jullie te werken. Jullie waren zeer professioneel en luisterden echt naar onze wensen en behoeften.”

Ryan Belign

Designer
Spaces

“We hebben zo veel complimenten gekregen over het ontwerp van onze ruimte sinds jullie het hebben gedaan. Jullie hebben echt onze visie tot leven gebracht.”

David Sterph

Architect
Onze artikelen

Een stuk beter dan de rest

Geen verzendkosten

Bij v-design hoef je je geen zorgen te maken over verzendkosten. Bestel nu en geniet van gratis verzending voor al je interieurproducten.

Free Returns

Bij v-design bieden we gratis retourzendingen aan, zodat onze klanten volledig tevreden zijn met hun aankopen en geen potentieel klachten kunnen hebben,

Gegarandeerd de Beste Prijs

Bij v-design garanderen wij altijd de beste prijs voor onze klanten. Als u elders een vergelijkbaar product vindt dan zal u altijd een betere deal krijgen

2 jaar garantie

Geniet van gemoedsrust met onze 2-jarige garantie op alle producten bij V-Design. Wij bieden onze klanten de beste klantenservice.

Wil je als eerste op de hoogte zijn?

Ontvang als eerste de nieuwste updates en inspiratie op het gebied van interieurontwerp door je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Mis geen enkele kans om je huis te transformeren met v-design.